Indretningshjælp

Indretningshjælp til dit hjem eller firma?

Køkkenindretning med grønne detaljer

INDRETNING

Trænger dit hjem eller firmaets lokaler til et friskt pust? Velindrettede omgivelser har stor betydning for både dit velvære og din effektivitet.

 

Se eksempler her

BUTIKSDESIGN

Har du brug for hjælp til indretning af din butik? Jeg kan hjælpe med hele processen - alt fra styling til komplette designkoncepter. Om budgettet er stort eller lille, kan også hjælpe dig.

Se eksempler her

Indretning af butik - efterår

BUTIKSDEKORATION

Ny sæson, ny vindues -/ og butikdekoration. Virker det uoverskueligt at nå det hele? Eller er det bare ikke der dit talent ligger? Optimal vindues -/ og butiksdekoration skaber resultater, der kan ses på bundlinjen.

Se eksempler

"Super fleksibel, og gode valg, som altid får stuen til at føles unik og hyggelig."

~ Helge Hjuler Madsen

RÅDGIVNING

Jeg kommer til dig og vi snakker om hvad der indretningsmæssigt ville passe godt til dig og dine behov. Du vil få praktisk viden om hvad og hvordan din indretning kan optimeres.

STYLING

Du kan vælge at få stylet af private hjem, fx. i forbindelse med salg, dine erhvervslokaler, butikker, photoshoots, eventopstillinger, messestande mv. Det er kun fantasien der sætter grænser.

DESIGNKONCEPT

Du modtage et komplet designkoncept, i form af, moodboards, materialeprøver, farveskemaer og visuel dokumentation for hele designet i form af skitser, detaljebilleder, 3D tegninger af hele opsætningen.

3D TEGNINGER

Du vil modtage 3D skitsering af et eller flere rum, så du får et indblik i hvordan dine omgivelser ville kunne se ud, hvis indretningen optimeres. Dette kan laves til alt fra et soveværelse til en shop-in-shop.

OPSÆTNING

Jeg står gerne for opsætningen af din nye indretning. Om det blot er omrokering af møbler og opsætningen af hylder etc. eller langt mere omfattende opgaver, står jeg klar til at hjælpe dig.

PROJEKTSTYRING

Jeg står gerne for hele processen af dit indretningsprojekt. Altså fra skitser til designet står helt færdigt. Dette gælder også brug af håndværkere, indkøb af materialer og selve opsætningen.

"Super dygtig både til indretning og redesign 🙂 Har fået lavet de fineste butiksvinduer og har samtidig fornøjelsen af Charlottes redesign, som altid er gennemført og flot."

~ Trine Würtz Pedersen (Würtz Design)

KONTAKT

Kontakt

Giv endelig lyd fra dig!
Jeg svarer gerne på dine spørgsmål, ris, ros eller hvad du ellers har på hjertet. Send mig en besked ved at udfylde nedenstående formular, og jeg vender tilbage til dig hurtigst muligt.
/Charlotte

Følg CeeDesign