Boligsalg

Vil du have en kortere liggetid og et højere hammerslag?

Ligemeget om du laver selvsalg eller får hjælp af en ejendomsmægler er en kosmetisk tilstandsrapport et værktøj, der kan gøre en stor forskel. Her optimerer vi din bolig, til et hurtigt salg med et højere hammerslag.

“Tilstandsrapport? Det er da sådan noget med hvor mange fejl og mangler, der er i et hus?”

JEP! Men denne rapport handler KUN om det visuelle og altså ikke bygningskonstruktioner mv. Den er desuden skrevet i et sprog, der er til at forstå.


 

Indretning af soveværelse med fotostat, (Herning) - CeeDesign

Et værktøj til dig, der står og skal sælge din bolig og vil have en kortere liggetid og et bedre hammerslag. Rapporten er udformet som et 16 siders A4 hæfte, med værktøjer til at optimere det visuelle indtryk af en bolig. 

 


 

En Kosmetisk Tilstandsrapport – Hvad er nu det for noget…?

En kosmetisk Tilstandsrapport kan helt sikkert være til stor hjælp for alle, der er i færd med, at sælge deres bolig.

Men hvad er sådan en kosmetisk tilstandsrapport nu for noget…?

HVORFOR

Rapporten er oprindeligt tiltænkt, at hjælpe dem der ’står i hus til halsen’, men er et værktøj, der kan hjælpe alle til at få en kortere liggetid og en bedre slutpris ved et boligsalg. Og hvem ønsker ikke det?

HVEM

Den kosmetiske tilstandsrapport henvender sig til boligejere, der skal til eller er i færd med at sælge deres bolig. Denne første udgave henvender sig specifikt til husejere. Der kommer udgaver til ejerlejligheder, landejendomme og ferieboliger senere hen.

HVAD

Den kosmetiske tilstandsrapport er et 16 siders A4 hæfte, med værktøjer til at optimere det visuelle indtryk af en bolig.

Rapporten indeholder tjeklister for alle boligens rum, mulighed for at notere, samt tips og trick for hvert rum. Yderligere er der værktøjer til at administrere de ting der skal laves i form af en prioritetsliste.

Rapporten afsluttes med 10 gode råd til, at give det bedst mulige indtryk af boligen til den mulige køber.Når rapporten er bestilt, bliver sendt direkte til din hjemmeadresse.

HVORDAN

Rapporten kan købes til selvudfyldelse til >>HER<<

Hvis du ønsker min hjælp til udfyldelse, samt rådgivning, der er tilpasset dig og din bolig, kan dette tilkøbes for 2495,- inkl. rapporten.
Ønsker du at jeg skal hjælpe dig med det visuelle indtryk og indrette dit hjem, så det er klar til salg m.m., har jeg en individuel pris klar til dig.

HVOR

Har du spørgsmål, er du velkommen til at kontakte mig.

Tlf.: 53 32 44 49

charlotte@ceedesign.dk

www.ceedesign.dk

www.facebook.dk/ceedesigndk

Kontakt

Giv endelig lyd fra dig!
Jeg svarer gerne på dine spørgsmål, ris, ros eller hvad du ellers har på hjertet. Send mig en besked ved at udfylde nedenstående formular, og jeg vender tilbage til dig hurtigst muligt.
/Charlotte

Følg CeeDesign