5 tips til nem og flot gaveindpakning

Kreativ gaveindpakning fra CeeDesigns blog.

Der er nu ikke noget som at modtage og give en gave, der er smuk og som man kan mærke, at der er lagt noget energi og kærlighed i. Så derfor får du her 5 tips til din gaveindpakning, så du også kan give dine nærmeste den glæde, at modtage en smuk gave.

1. Brug naturen

Kreativ gaveindpakning fra CeeDesigns blog.

Gå en tur i haven eller i naturen omkring dig. Man kan finde man

ge gode ting, som for eksempel kogler, små grene etc. Lim det på den indpakkede gave eller bind det fast i gavebåndet.

 

 

 

2.  Gør det simpelt.

Undgå at overpynte dine gaver. Hold det enkelt og stilrent, så gaven ikke får et ‘rodet look’.

 

 

 

3. Brug et farvetema

Kreativ gaveindpakning fra CeeDesigns blog.

Inden du går i gang med din indpakning, så overvej lige hvilket farvetema pakken skal have. Det kan let blive for rodet at se på, hvis farverne ikke matcher eller der er alt for mange farveelementer.

 

 

4. Tænk ud af boksen 

Kreativ gaveindpakning fra CeeDesigns blog.

Brug gerne elementer, som man måske ikke plejer at forbinde med gaveindpakning. Det må meget gerne være noget, der passer til modtageren af gaven. Til barnet kan man måske bruge et lille stykke legetøj til at pynte med. Til håndværkeren måske nogle skruer og til den studerende kunne det være et par blyanter eller lignende. Det er kun fantasien, der sætter grænser.

 

5. Nyd det! 

Gaveindpakning ender ofte med, at være en stressende oplevelse – også selv om man ofte har intentioner, om at det skal være hyggeligt og sjovt. Men giv dig nu god tid og nyd hyggen i at pakke gaver ind, samt at se de fine resultater.