5 tips til indretning i julen.

Tips fra CeeDesign til din indretning i julen.

 

1. Hav et farvetema

Som i enhver anden indretningsplan, så sørg for at have et farvetema. I mit hjem bruger jeg for eksempel guld, sølv og rosa farver i juleindretningen. Hold dig gerne til nogle få farver, da indretningen ellers kan virke rodet og overvældende.

 

Farvetema i din juleindretning - CeeDesign

 

2. Gør-det-selv

Hvis de farver du vælger, gør det svært at  finde julepynt i lige netop dit farvetema, så vær ikke bange for at kreere noget julepynt selv eller at opgradere noget af det du allerede har. Spraymaling vil i det sidste tilfælde være din ven. 😉

 

DIY julepynt i din indretning - CeeDesign

 

3. Brug naturen

Brug af naturen er ikke nødvendigvis kun begrænset til adventskransen. Bring naturen ind i indretningen. Brug grene, gran, kogler eller andet du lige kan finde. Det varmer så dejligt i indretningen og giver en fantastisk jule/vinterstemning.

 

Brug af naturen i din juleindretning - CeeDesign

 

4. Ryd ud!

For ikke at få et overfyldt og måske endda et stilforvirret hjem, så husk ikke blot at fylde op med julepynt – husk også at pakke nogle af dine andre pynteting ned i julen, så julepyntet står frem og bliver det dominerende. Det giver også det plus, at man får et friskt pust i indretningen, når de stilles frem igen efter jul. Og man får oven i købet chancen for, at lave lidt om på det hele med et par friske øjne. 🙂

 

Tips til fra CeeDesign til din indretning i julen.

 

5. Brug dit bagværk i indretningen.

Har du bagt lækre småkager, konfekt eller noget helt tredje? Så hav det gerne stående fremme på et fad eller i kræmmerhus på juletræet eller andre steder. Det skaber ikke blot en dejlig julestemning, det dufter også skønt!

 

Tips til at bruge bagværk i din indretning i julen.

 

I ønskes alle en glædelig jul.

 

Charlotte

 

 

Ps. Se også blogindlægget med tips til din gaveindpakning her.