5 tips til indretning i julen.

Tips fra CeeDesign til din indretning i julen.

 

1. Hav et farvetema

Som i enhver anden indretningsplan, så sørg for at have et farvetema. I mit hjem bruger jeg for eksempel guld, sølv og rosa farver i juleindretningen. Hold dig gerne til nogle få farver, da indretningen ellers kan virke rodet og overvældende.

 

Farvetema i din juleindretning - CeeDesign

 

2. Gør-det-selv

Hvis de farver du vælger, gør det svært at  finde julepynt i lige netop dit farvetema, så vær ikke bange for at kreere noget julepynt selv eller at opgradere noget af det du allerede har. Spraymaling vil i det sidste tilfælde være din ven. 😉

 

DIY julepynt i din indretning - CeeDesign

 

3. Brug naturen

Brug af naturen er ikke nødvendigvis kun begrænset til adventskransen. Bring naturen ind i indretningen. Brug grene, gran, kogler eller andet du lige kan finde. Det varmer så dejligt i indretningen og giver en fantastisk jule/vinterstemning.

 

Brug af naturen i din juleindretning - CeeDesign

 

4. Ryd ud!

For ikke at få et overfyldt og måske endda et stilforvirret hjem, så husk ikke blot at fylde op med julepynt – husk også at pakke nogle af dine andre pynteting ned i julen, så julepyntet står frem og bliver det dominerende. Det giver også det plus, at man får et friskt pust i indretningen, når de stilles frem igen efter jul. Og man får oven i købet chancen for, at lave lidt om på det hele med et par friske øjne. 🙂

 

Tips til fra CeeDesign til din indretning i julen.

 

5. Brug dit bagværk i indretningen.

Har du bagt lækre småkager, konfekt eller noget helt tredje? Så hav det gerne stående fremme på et fad eller i kræmmerhus på juletræet eller andre steder. Det skaber ikke blot en dejlig julestemning, det dufter også skønt!

 

Tips til at bruge bagværk i din indretning i julen.

 

I ønskes alle en glædelig jul.

 

Charlotte

 

 

Ps. Se også blogindlægget med tips til din gaveindpakning her.

Skriv et svar

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.